Mountainbike Clinics Schoorl voor bedrijven-scholen


De Onyva clinics zijn er voor Scholen, fitnesscentra, families, vrienden, vriendinnen, sportclubs en bedrijfsuitjes etc.
De ochtendclinics starten om 10 uur. De middagclinics starten om half 2. Andere starttijden in overleg.

 • April 2017.jpg 5
 • De clinics beginnen met theorie waarin fietstechniek, rijvaardigheid, veiligheid en de gedragsregels op het parcours worden toegelicht. Tijdens de rit stoppen we meerdere malen voor instructies die zullen bijdragen tot meer inzicht en betere rijvaardigheid.
  Het mountainbikeparcours van Schoorl is bekend om zijn technische en uitdagende trials en bevat alle elementen om rijtechnieken te ervaren en te verbeteren . Het parcours staat in de top van de favoriete MTB parcoursen van Nederland.
  Het plezier en de sensatie van het mountainbiken in een prachtige omgeving maakt het geheel tot een unieke ervaring.


  Prijzen


 • IMG_3877

  Onyva clinics, optimaal met Amacx energiedrank van Duursport.

 • Prijzen: € 38,- p.p. (wanneer je met je eigen MTB rijdt; € 26,- p.p.) Dit is inclusief helm en 2 bidons; water/sportdrank en onderweg een snack.
  Minimum deelname 8 personen. De clinic duurt 3 uur. Er wordt gestart op de parkeerplaats van restaurant Duinvermaak aan de Breelaan 132 te Bergen. Andere start plaats en aan het parcours zijn ook mogelijk. (Schoorl, Groet of Camperduin)
  Bij boeking graag naam en lengte vermelden (Dit ivm de framemaat) en aangeven of SPD pedalen gewenst zijn. Voor comfort en veiligheid zijn fietshandschoenen beschikbaar.
  De clinics kunnen op elke dag van de week gegeven worden.
  Info/Boekingen: info@onyva.org
  Hoewel veiligheid de hoogste prioriteit heeft, zijn Onyva en haar instructeurs op geen enkele wijze aansprakelijk voor enig letsel of schade ontstaan tijdens een clinic, tocht of verhuur.

 • MAIL
 • LOGO-Duursport_140px

    

Copyright Onyva (website) Erik Boschman (foto’s)
Tel: 0224582505
mail:info@onyva.org