Onyva werkt(e) o.a. met de volgende bedrijven, sportverenigingen, sportploegen, scholen en vele particuliere groepen.

Alex.nlBAM woningbouwBike in balanceCordares – Elde collegeEnergiek DomoticaEnza zaden – Fysiotherapie MedemblikHeight SpecialistsHeron autoHewlett Packard NLIncotec international bv Politie HaaglandenPolitie Zaanstreek-WaterlandSchaatsselectie Gewest Zuid Holland  –Schaatstrainingsgroep Ter AarSportclinicssportcentrum De Weyver st. Michael collegeThermagas – Verizon businessVitaalsportYorbodyZwitserlevenFluorJan van ScorelHotel BloomingMartinius collegeRoyal Bank of Scotland – Sense FMMckinseyStainless Products BVFietsKnowhow events – Triangel adviesKBK bouwgdf-suezNUONBCD travelKlaver infratechniekTebodinICS cardsLevarhtBEJO zadenRespect the mountainsAvedonCanonVreconLeitz COFELY-gdf-suez – Blooming hotel – Petrus Canisius college – Rabobank IJmond – Truckland – Campina – Away events – Erik Boschman fotografie – ABN AMRO – Snijder BV – Politieacademie – Afvalzorg – Credit Agricole – HSB bouw – Free Style ProjectsDe Nederlandsch bankCIOS Haarlem

Reacties.

Ik wil je namens de medewerkers en het management van Zwitserleven hartelijk danken voor het mogelijk maken dat we afgelopen Zaterdag de Westcoast Challenge hebben kunnen doen. De fietsen zijn top, je levert een heel goed product.


Via de deelnemers hebben wij veel positieve reacties ontvangen. Ze kijken met plezier terug op de clinic! De deelnemers waren verrast over hetgene wat ze bijgeleerd hebben en de ervaring die ze hebben opgedaan op het parcours. Strakke leiding van jou en je collega’s gedurende de dag!
Zeker wil ik Erik nog even bedanken voor zijn adequate optreden en zorg voor Rini. Het is niet geheel overbodig gebleken dat Rini is meegenomen naar het ziekenhuis. Hij is vandaag van de hartbewaking/ic ontslagen en ze zijn nog druk op zoek naar de oorzaak. Maar één ding is zeker, goed zat het niet! Al met al een geluk dat hij niet weer is opgestapt en goed door Erik is doorverwezen. Wij mogen in ons handjes knijpen dat het zo is afgelopen en Rini nu goed onder toezicht staat. Onze dank namens Vitaal Sport!!!
Al met al kijken Robert en ik met veel plezier terug op afgelopen zaterdag. Wij hopen op termijn weer een datum te boeken en dit succes voort te zetten.
Dank voor de organisatie!


We hadden afgelopen zaterdag drie prachtige  tochten door het PWN gebied en over het parcours. Iedereen was erg  enthousiast. Zo ook de personeelsvereniging. Volgend jaar wil men er een tweede tocht bij hebben. Er wordt dan gedacht aan Bakkum,(Johanna’s Hof) dan kun je twee richtingen op Egmond en Wijk aan Zee.
Bedankt voor de super service.


We hebben een heerlijk fietsweekend achter de rug. Mede dank zij de gps route.
Alhoewel we die niet volledig hebben gereden, er moet ergens iets fout zijn gegaan bij onze “lezer”.
Namens ons heel erg bedankt voor je medewerking om je gps apparaat aan ons te verhuren.
Nog bedankt voor de goede service, iedereen was zeer te spreken over deze bikes
Enkele van ons laten de volgende keer hun eigen liever fiets thuis en huren er een bij jou, want die zijn veel beter, ha!
Het was geweldig! Bedankt en je hoort nog meer van ons.



Via deze weg wil ik je bedanken voor de perfecte organisatie! Alles was uitstekend!
Door de grote verschillen in fitheid binnen de groep hebben we maar één ronde kunnen rijden. Maar velen zijn zó enthousiast geraakt dat ze snel nog een keer willen mountainbiken! We zullen elkaar dus nog wel eens tegenkomen
Bij deze wil ik ook even van de gelegenheid gebruik maken om Jur te bedanken. We hebben erg veel van je geleerd en je hebt ons superenthousiast gemaakt! En wie weet zie je sommige van ons zo nu en dan voorbij komen. Als je ooit in de buurt bent, ben je van harte uitgenodigd om een uurtje mee te gaan spinnen (en dan zullen we jou eens wat laten zien…). Jur, bedankt namens de hele groep!


Na het geweldige succes van deze tweede keer mountainbiken en de zeer positieve reacties die ik heb ontvangen, toch nog een mailtje om je nog een keer te bedanken. Ik hou je op de hoogte over een eventuele tocht in het voorjaar met wellicht een ander parcours. Tot slot nog de vraag of de foto nog gelukt is die je gemaakt hebt en of je die zou kunnen mailen. Dan hang ik ‘m uitvergroot op in het lokaal!
Tot in het voorjaar.


Namens alle bikers van afgelopen zondag nogmaals bedankt! Bij de warme chocomel was iedereen het over eens: dit moeten we vaker doen! Ze waren zeer te spreken over het materiaal en de goede instructies.


Bij deze nog bedankt voor het organiseren van de fietstocht. De mountainbikes waren perfect en de route leuk! De spierpijn wat minder. Voor herhaling vatbaar!


Hierbij willen we je nog even bedanken voor de goede zorgen van afgelopen zaterdag 24 september met de
uitleg en de toppie fietsen.
We hebben weer genoten van de schitterende tocht, en de heerlijke fietsen. en wij weten in ieder geval waar we de volgende keer onze fietsen gaan huren.


Verder was ik zeer te spreken over de keurige aflevering en de kwaliteit van de bikes. Ik zal als de kans zich voordoet jullie ook zeker aanraden aan vrienden kennissen die iets dergelijks willen organiseren. Daarnaast zal ik jullie ook zeer positief aanprijzen op de diverse mountainbike forums waar ik op regelmatige basis kom.


Ik wilde je nog even laten weten dat ik van verschillende mensen uit de groep complimenten hoorde over de kwaliteit van je fietsen en over het gemak waarmee je ons leken in een paar minuten genoeg uitlegde om ons ongeschonden over het parcours te helpen. Bedankt daarvoor.


Via deze weg wil ik jullie bedanken voor een geslaagde dag. Ons doel om lekker sportief en gezellig met elkaar bezig te zijn is meer dan geslaagd.
Ik vind de nieuwe startlokatie een goede uitkomst en mede dankzij de gastvrouw Sandra was de ontvangst en verzorging achteraf erg goed en zeker voor herhaling vatbaar.


Ten eerste willen we jullie nogmaals bedanken voor een fantastische dag! We zaten goed stuk maar waren wel super voldaan!
Ben al druk bezig om nog eens met een andere groep naar Bergen te komen. Je hoort van me!


Nogmaals bedankt voor de goede zaken en je service afgelopen zaterdag. De boys hebben ontzettend genoten van de tocht, ondanks de zwaarte en een aantal valpartijen………………….maar je weet…………….dat maakt het juist zo’n  mooie ervaring om mee te maken !
Tot een volgende keer !!


Ontzettend bedankt voor de leuke middag die je ons bezorgd hebt!
Leuk om te zien dat na de clinic in de kroeg iedereen nog zat na te praten over de middag en stoere verhalen ophing over het fietsen.
We kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Het heeft mij zeker enthousiast gemaakt en kom zeker een keer naar schoorl toe om daar te fietsen. Wat is het minimale aantal deelnemers wat moet deelnemen aan een clinic in Schoorl of heb je een goed adres waar ik in het begin fietsen kan huren?
Nogmaals dank voor je enthousiaste begeleiding.


Allemaal erg naar de zin gehad.
Er zaten ook leuke foto’s bij.
Ik vond de kwaliteit van de fietsen ook erg goed en natuurlijk de begeleiding en uitleg.

  • Onyva clinics, optimaal met Amacx energiedrank van Duursport.

Copyright Onyva (website) Erik Boschman (foto’s)
Tel: 0224582505
mail:info@onyva.org